Ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem Latgalē (05.09.-08.09.)

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

7.septembrī Ilūkstes novadā 1986.gadā dzimis vadītājs, būdams alkohola reibumā, brauca ar automašīnu VW un, pēc sākotnējās informācijas, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa, uzbraucot ceļa zīmei un 2002.gadā dzimušai meitenei, kura diemžēl pāris stundas vēlāk slimnīcā mira.

Vadītājam konstatēta minimālā alkohola koncentrācija izelpotajā gaisā 2,8 promiles. Uzsākts kriminālprocess, notiek negadījuma izmeklēšana.

Rēzekne

7.septmebrī Atbrīvošanas un 18.novembra ielu krustojumā automašīnas Mazda vadītājs nepalaida pa galveno ielu braucošo Toyota, kuru vadīja 1975.gadā dzimusī sieviete. Pēc sadursmes Mazda vadītājs no notikuma vietas aizbēga. Negadījuma rezultātā Toyota pasažieri, 2009.gadā dzimusī meitene un 2007.gadā dzimis zēns, guva sasitumus, bet pēc mediķu apskates bija palaisti mājās. Pēc neilga laika Mazda vadītājs tika noskaidrots – 1994.gadā dzimis jaunietis, kurš bija braucis bez tiesībām. Policija turpina negadījuma apstākļu noskaidrošanu.

Nākamajā dienā ceļu satiksmes negadījums reģistrēts Varslavāna un Krimuldas ielu krustojumā, kur, pēc sākotnējās informācijas, 1958.gadā dzimis vīrietis braucot ar automašīnu Audi 80, nepalaida pa galveno ielu braucošo Audi A6, kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā viena no automašīnām uzbrauca ceļa zīmei, bet otra mājas žogam. Abi vadītāji guva maznozīmīgus miesas bojājumus.

Preiļi

8.septembra naktī Līvānos, Dzelzceļa ielā pagaidām nenoskaidrots automašīnas Audi vadītājs, netika galā ar transportlīdzekļa vadību un ietriecās kokā. No notikuma vietas uz slimnīcu ar dažādām traumām nogādāti divi vīrieši, 1962. un 1983.gadā dzimušie. Tāpat arī abiem vīriešiem ir konstatēts alkohola reibums. Policija izmeklē reģistrēto ceļus satiksmes negadījumu un skaidro, kurš atradās pie stūres negadījuma brīdī.

Krāslava

8.septembra naktī Piedrujas pagastā 1987.gadā dzimis vīrieti, vadot nereģistrētu motociklu, neizvēlējās drošu kustības ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījuma rezultātā dažādas traumas guva gan vadītājs, gan 1987.gadā dzimušais pasažieris. Abi nogādāti slimnīcā.


Написать комментарий