Darba grupa pārbaudīs, vai ir sasniegti Daugavpils vispārējās un profesionālās izglītības reorganizācijas mērķi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēdējo notikumu gaismā, kad jaunā Daugavpils pilsētas vadība ieceļ amatos jaunus vadītājus dažādās pašvaldības struktūrvienībās, portāls Gorod.lv jautāja Daugavpils mēram Jānim Lāčplēsim, vai pilsētas vadībai ir pretenzijas par Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītājas Marinas Isupovas darbu, kuram pēdējā laikā MIL pievērš diezgan daudz uzmanības.

J. Lāčplēsis nesāka sīki atbildēt uz jautājumu, atzīmējot tikai, ka M. Isupovai bija jautājumi, kas saistīti ar zināmu negatavību 1. septembrim. „Paskatīsimies, manuprāt, pagaidām nekādas neatgriezeniskas sekas nav notikušas”, - paziņoja Jānis Lāčplēsis, pievienojot, ka šo jautājumu jāuzdod vicemēram Jānim Dukšinskim.

Vicemērs papildināja, ka iepriekš bija ideja pievienot profesionālās izglītības iestādes Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldei, bet reāli tas nav noticis. „Profesionālo izglītības iestāžu attīstības koncepcija ministrijā notiek pavisam citā kārtībā. Tādēļ mums jānosaka, vai ir sasniegti reorganizācijas mērķi: vai līdzekļi tiek izmantoti efektīvi un noteiktajiem mērķiem, kā arī jānoskaidro, kā strādā struktūra kopumā”, - atzīmēja vicemērs. 

J. Dukšinskis piemetināja, ka uz šo brīdi jāpadomā arī par struktūras nosaukumu. Galīgos lēmumus pašvaldība pieņems pēc darba grupas pārbaudes rezultātu saņemšanas.


Написать комментарий