J. Lāčplēsis: Iespēja vērsties pie deputātiem pastāv, nav nekādu problēmu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes preses konferences laikā portāla Gorod.lv korespondents pajautāja mēram Jānim Lāčplēsim, vai viņš uzskata par normālu situāciju, kurā pašvaldības oficiālajā portālā nav deputātu kontaktinformācijas, kā arī vai netika izskatīta ideja aicināt atsevišķus tautas kalpus uz prese konferencēm.

Atzīmēsim, ka šāds jautājums radās pēc tam, ka kā izrādījās, deputātu kontaktinformācija ir ne visai pieejama pilsētniekiem (domes portālā atrodami tikai dažu deputātu telefona numuri), bet viens no „Latgales partijas” pirmsvēlēšanu solījumiem attiecas uz to, ka šīs partijas deputāti nodrošinās iedzīvotājiem iespēju saņemt vispusīgu informāciju par pašvaldības darbu.

Atbildot uz jautājumiem, J. Lāčplēsis pateica: „Pilsētas iedzīvotāji var saņemt par deputātiem jebkuru informāciju. Deputātiem online saskarsmi ar pilsētas iedzīvotājiem nodrošināt nevaram, tā ir patiesība. Iespēja vērsties pie deputātiem pastāv, nav nekādu problēmu. Deputātiem ir pieņemšanas laiks, var griezties rakstiski un pat uzrakstīt e-pastu domei un saņemt atbildi”.


Написать комментарий