Daugavpils mūzikas vidusskola svinēs savu 90 gadu jubileju ar koncertu ciklu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils mūzikas vidusskola gatavojas savai 90 gadu jubilejai. Par to portālam Gorod.lv pavēstīja Ilona Sajevska, Daugavpils mūzikas vidusskolas vadītāja.

Pēc Ilonas Sajevskas vārdiem nosvinēt šo ievērojamo notiku Daugavpils mūzikas vidusskolas kolektīvs aicina visus mūzikas cienītājus, apmeklējot koncertu ciklu.

Tā, par jubilejas svinēšanas uvertīru kļūs koncerts „Dzied un spēlē jaunākie”, kurš notiks skolas Lielajā zālē jau nākamās nedēļas sākumā – 17. septembrī 18:00.

Savukārt 25. septembrī 18:00 pilsētas iedzīvotājus aicina apmeklēt Vokāla nodaļas un Kordireģēšanas nodaļas audzēkņu un pasniedzēju koncertu, bet 3. oktobrī uz Daugavpils mūzikas vidusskolas skatuves uzstāsies Stīgu instrumentu, Pūšamo instrumentu un sitaminstrumentu, Akordeonu nodaļas audzēkņi un pedagogi.

Pēc nedēļas, 7. oktobrī visi interesenti varēs baudīt Klavieru nodaļas mūzikas koncerta programmu. 17. oktobrī notiks skolas absolventu tikšanās, savukārt 18. oktobrī – noslēguma koncerts.

Kā jāatzīmē, ar koncertiem Daugavpils mūzikas vidusskolas kolektīvi priecēs pilsētniekus un pilsētas viesus katru nedēļu. Tādēļ Daugavpils mūzikas vidusskola aicina sekot skolas dzīvei un darbībai un noteikti pievienoties jubilejas svinībām.


Написать комментарий