S.Batrakovs par tramvaju piegādi Daugavpilij: Pirmais vagons jau tiek iekrauts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā 12.septembrī portālam Gorod.lv paziņoja Sergejs Batrakovs, kurš ir piegādātāju apvienības AAS "Белкоммунмаш" un SIA "Agmen Consulting Bureau" pilnvarotā persona, pašreiz Baltkrievijas rūpnīcā notiek pirmā vagona iekraušana Daugavpilij.

Saskaņā ar S.Batrakova ziņojumu, tagad tiek kārtoti visi jautājumi ar atmuitošanu un, ja krava veiksmīgi šķērsos robežu, vagons Daugavpilī nonāks pirmdien, 16.septembrī. Tāpat pastāv varbūtība, ka ilgi gaidītais jaunais tramvajs Daugavpilī būs jau sestdienas vakarā.

Komentējot informāciju par to, ka Tramvaju uzņēmums ne pārāk gaida piegādi, tā kā līdz 9.septembrim nesaņēma tam rakstisku apstiprinājumu, S.Batrakovs piezīmēja, ka apstiprinājums TU vadītājam Ēvaldam Mekšam tika sniegts mutiski, pa telefonu.

„Sniegt visas rakstiskās atbildes tikpat operatīvi, cik tās tiek pieprasītas, ne vienmēr iespējams birokrātisko kavēkļu dēļ. Mēs cenšamies izpildīt savas saistības un, ja viss noritēs kā plānots, līdz septembra beigām Daugavpilij tiks piegādāti 3 vagoni.


Написать комментарий