Viņš gadiem ilgi veic operācijas, lai izskatītos pēc Supermena

foto: Bulls Press
foto: Bulls Press

Herbertam Čavezam ir 35 gadi, un no parasta filipīniešu zēna viņš pārtapis vīrišķīgiem vaibstiem apveltītā komiksu varonī. Herberts ir Supermena tēla fanāts, un pusi savas dzīves veltījis tam, lai līdzinātos savam etalonam.

Apsēstība ar komiksu varoni Supermeni sākusies deviņdesmito gadu vidū, un kopš tā laika Herberts (35) krāja naudu operācijām, kas padarītu viņu līdzīgāku tam. Izcīnīto rezultātu viņš liek lietā ikdienā - Herberts uzvelk Supermena kostīmu un dodas Filipīnu galvaspilsētas ielās padarīt gaišāku iedzīvotāju ikdienu, sevišķi laipni viņu uzņem bērni.

16 gadu laikā vīrietim veiktas 19 operācijas, nopietnākās un mazākās, kosmētiska rakstura. Viņam pašam no dabas ir visai smalka ķermeņa uzbūve, tāpēc bijis nepieciešams palielināt kāju muskuļus - tā bijusi visdārgākā no visām ķirurģiskajām manipulācijām. Vēl Herbertam krasi samazināts deguns, izveidots Supermena cienīgs vīrišķīgs zods, kā arī palielinātas lūpas. Herberts pat balinājis savu ādu, jo komiksu varonis, kā zināms, ir "baltais cilvēks". Savas brūnās acis fanāts padarījis koši zilā krāsā, kas labi saskan ar Supermena garderobi.

Herberts saka, ka nenožēlo nevienu no manipulācijām, ko veica ķermeņa pārveidē. "Kad uzvelku kostīmu, jūtos pavisam labs Supermens," viņš teic. Herberts atzīst, ka viņam no dabas ir aziātisks skats, un tas pārtapšanu padarījis grūtāku, nekā tas būtu eiropeiska paskata vīrietim. Viņš apņēmies turpināt ceļu uz "perfekciju".

Daudzās plastiskās operācijas nav tikai Herberta narcisisms vien. Viņš uzsver, ka Supermena tēlā jūt misiju mācīt vietējiem bērniem morāles un ētikas principus, kādi tie ir komiksu tēlam Supermenam. Bērniem Herberta priekšnesumi ļoti patīkot un katru dienu cilvēki ielās vēlas ar Herbertu fotografēties. Ar dažādām varonīgām performancēm viņš pelna sev naudu iztikai.

Herberts zina, ko sevī vēl vajadzētu uzlabot, lai tēls būtu perfekti izkopts. Proti, viņam jākļūst augumā garākam un ar spēcīgākiem pleciem. Šīs "nepilnības" viņš cer novērst tuvākajā laikā, bet pēc tam vīrietis gribētu pievērsties Supermena mīlas līnijai. Herberts vēlas nodibināt ciešas attiecības ar kādu, kuru varētu mīlēt tā, kā Supermens komiksos un filmās mīl savu sievieti.


Написать комментарий