Ladybird iemūžinājusi savas varenās krūtis

foto: Privātais arhīvs
foto: Privātais arhīvs

Savulaik populārā un tautā iemīļotā dziedātāja Ladybird jeb Dace jeb Tatjana Šihmuratova, kura jau vairākus gadus dzīvo Anglijā un no publicitātes cenšas izvairīties, savas ikdienas gaitas atspoguļo pati – sociālajos tīklos.

Dziedātāja īpaši iecienījusi fotovietni Instagram, kurā visai bieži publicē dažādus attēlus no saviesīgiem pasākumiem, kā arī ikdienišķiem un, iespējams, ne tik parastiem notikumiem.

Aizvadītajā nedēļā Ladybird kopā ar draugiem devās ceļojumā uz Sicīliju, un kopš mirkļa, kad iekāpa lidmašīnā, savus sociālo tīklu sekotājus informēja gandrīz par katru katru soli, ko spēra.

Starp dabas skatiem, dzīvniekiem un laiskošanos pludmalē dziedātāja pamanījusies iemūžināt arī savas izteiksmīgās krūtis, ar kuru attēlu pēcāk laipni padalījusies internetā.

Dziedātāja var lepoties ar sievišķīgām un izteiksmīgām formām, kas reti kuru atstāj vienaldzīgu, taču dekoltē zonas iespaidīgo apmēru dēļ Tatjana vairākkārt arī nokļuvusi dažādu baumu un pieņēmumu virpulī.

Proti, pagātnē jau izskanējušas runas, ka dziedātājas iespaidīgās krūtis nav vis dabas dotas, bet gan mākslīgi uzlabotas.

Pati Ladybird, kura vairākkārt iekļuvusi dažādos pašmāju seksīgāko sieviešu topos, šādas runas vienmēr noliegusi, skaidrojot, ka krūšu formu koriģē ar apakšveļas palīdzību, tādēļ viņas dekoltē noslēpums tā arī palicis līdz galam neatklāts.


Написать комментарий