Šoreiz deputāts J. Carevs nevēlējās sarunāties ne tikai ar žurnālistiem, bet arī ar pilsētas iedzīvotājiem, kuri ieradās pie viņa uz vizīti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz pēdējā laikā nostabilizējušos silto rudens laiku, aukstums vairs nav aiz kalniem, bet tas nozīmē, ka pavisam drīz sāksies apkures sezona.

Nav noslēpums, ka maksa par apkuri daugavpiliešu vairākumam ir galvenais izdevumu postenis viņu tāpat trūcīgajam budžetam, tādēļ apsolītais siltumapgādes tarifa samazinājums par 50% iedvesa prieku un pārliecību viņu sirdīs.

Kā zināms, domē ievēlētā deputāta galvenais uzdevums ir pārstāvēt un aizstāvēt sava elektorāta intereses, kurš noticēja viņa solījumiem, nobalsoja par viņu un uzticēja viņam vitāli svarīgu pilsētas problēmu risināšanu. Savukārt katras no 15 tautas ievēlētajiem deputātiem var palīdzēt saviem vēlētājiem, ne tikai strādājot domē, bet arī tieši saskaroties ar pilsētniekiem speciāli tam atvēlētajās pieņemšanas dienās.

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas domē apstiprināto kārtību deputāts Jevģēnijs Carevs pieņem pilsētniekus katru otro mēneša ceturtdienu no 15:00 līdz 17:00. Ceturtdiena, 12. septembris izrādījās tā pati pieņemšanas diena. Dalīties ar sasāpējušo ar tautas kalpu atnāca vairāki pilsētas iedzīvotāji, kurus pēc viņu vārdiem uztrauca aktuālais apkures jautājums.

Pēc deputāta atteikšanās runāt portāla Gorod.lv žurnāliste nolēma uzzināt J. Careva domas par satraucošajiem jautājumiem un apmeklēt viņu pieņemšanas stundās, kad beidzot būs iespēja parunāt nekur nesteidzoties. 

Tikai veltīgi visi gaidīja deputātu pie speciāli tam paredzētās Deputātu istabas. Kā izrādījās, viņš ne tikai nepiedalījās domes sēdē, bet arī neieradās uz savu pieņemšanu.

Pilsētas domes Informācijas centrā portālam Gorod.lv paskaidroja, ka viņi nezina Careva kunga prombūtnes iemeslus, tikai pavēstīja, ka viņš atrodas komandējumā, bet kur un ar kādu mērķi, nav zināms.

 Jāatzīmē, ka jautājumi J. Carevam radās ne tikai parastajiem pilsētniekiem, bet arī viņa kolēģei domē, jo sēdē deputāti apstiprināja finansējuma piešķiršanu jaunu agrāk noslēgto uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” līgumu ekspertīžu veikšanai. To izskatīšanas darba grupu vada tieši      J. Carevs.



Написать комментарий