Daugavpils novada domes deputāti dosies pieredzes apmaiņas braucienā uz Poliju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes deputātu sēdē kā papildjautājumi tika izskatīti lēmumi par vairāku Daugavpils novada domes komandējumu uz Poliju, kā arī jautājums par aizbraukušo deputātu vietniekiem Latvijā.

Saskaņā ar lēmuma projektu pieredzes apmaiņas brauciens, kurā dodies Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska un viņas vietnieks Arvīds Kucins, izpilddirektore Vanda Kezika un 14 deputāti: Aļona Annišineca, Andrejs Bruns, Jevģēnijs Gridasovs, Valērijs Hrapāns, Roberts Jonāns, Viktors Kalāns, Edgars Kucins, Jānis Kudiņs, Janīna Kursīte, Juris Livčāns, Anita Miltiņa, Aivars Račevskis, Aleksandrs Sibircevs un Aleksandrs Studeņnikovs notiks no 23. septembra līdz 26.septembrim uz Polijas Lomžas reģiona pašvaldību.

Turklāt tika nolemts, ka Daugavpils novada domes priekšsēdētājas pienākumus komandējuma laikā pildīs Sociālo un veselības jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Belkovskis, kuram par Daugavpils novada domes priekšsēdētāja pienākumu izpildi tiks piešķirta darba alga 80% apmērā no priekšsēdētājas mēnešalgas.

Savukārt izpilddirektora pienākumus trīs dienas veiks Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša, kura saņems piemaksu 20% apmērā no darba algas par papildpienākumu veikšanu.

Jāatzīmē, ka visi izdevumi, kuri ir saistīti ar komandējumu, tiks apmaksāti saskaņā ar LR Ministru kabineta noteikumiem „Par kārtību, kādā kompensē ar komandējumu saistītos izdevumus”.


Написать комментарий