Piektdien sola īstu atvasaru

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien sinoptiķi sola īstu atvasaru – gaisa temperatūra pakāpsies līdz +21 grādam, bet Kurzemē un Latgalē gaidāms īslaicīgs lietus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Agri no rīta Latvijas dienvidrietumos atradīsies zema spiediena ieplaka, bet austrumu rajonos laika apstākļus noteiks anticiklona rietumu daļa, līdz ar to mākoņu daudzums būs mainīgs, un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Vietām veidosies migla. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļaustrumu, austrumu vējš, un gaisa temperatūra nebūs zemāka par +11, vietām par +16 grādiem.

Arī dienā valsts lielākajā daļā laika apstākļus noteiks anticiklona rietumu daļa, savukārt valsts dienvidrietumos vēl aizvien atradīsies zema spiediena ieplaka, līdz ar to mākoņi mīsies ar sauli, Kurzemē un Latgalē vietām gaidāms neliels īslaicīgs lietus.

Pūtīs mērens ziemeļaustrumu, austrumu vējš, un termometra stabiņš pakāpsies līdz +20 grādu atzīmei Kurzemes piekrastē un Latgalē, un līdz pat +23 grādu atzīmei Bauskas apkaimē.


Написать комментарий