8 Daugavpils jaunās Vēlēšanu komisijas locekļus apstiprināja, 9. vēl meklēs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes 12. septembra sēdes gaitā kā papildus lēmumi (neiekļauti dienas kārtībā) tika pieņemti lēmumi par jauno Vēlēšanu komisijas locekļu apstiprināšanu un par pieteikumu iesniegšanas termiņu apstiprināšanu uz Vēlēšanu komisijas locekļu amatiem.

Lai cik paradoksāli tas neizklausītos, bet ar pirmo lēmumu tika apstiprināti 8 no 9 komisijas locekļiem, bet otrais lēmums bija nepieciešams, lai atrastu 9. komisijas locekli.

Tā, deputāti vienbalsīgi nobalsoja par to, lai apstiprinātu par Vēlēšanu komisijas locekļiem Annu Kokinu, Joseli Dunavecki (strādāja iepriekšējā komisijā), Vladimiru Borisovu, Valēriju Markeviču, Raimondu Iliško, Tatjanu Voronovu (bija iepriekšējā komisijā), Birutu Višņevsku un Viktoriju Zarāni.

Zīmīgi, ka jaunajā sastāvā nav iepriekšējā sasaukuma priekšsēdētāja Raimonda Tukiša, tomēr vēl viena vieta pagaidām ir brīva. Pieteikumu iesniegšanas termiņš 9. locekļa iekļaušanai komisijā: no 16. septembra līdz 20. septembrim.

Atzīmēsim, ka kandidātu var izvirzīt ne mazāk par 10 vēlētājiem vai politiskā partija. Savukārt komisijas priekšsēdētāju tās locekļi ievēl pirmajā komisijas sēdē.

Pēc jaunās komisijas sastāva apstiprināšanas mērs Jānis Lāčplēsis pateicās iepriekšējās Vēlēšanu komisijas locekļiem un it īpaši Raimondam Tukišam par darbu un novēlēja jaunajiem locekļiem veiksmīgu darbu.


Написать комментарий