Pamelas Andersones dubultniecei solārijā sprāgušas palielinātās krūtis

foto: ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk, Bulls Press
foto: ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk, Bulls Press

Daudzu pielūgtajai aktrisei Pamelai Andersonei ir 46 gadi, un nez vai viņa zina, ka Liverpūlē leģendai ir līdziniece – 28 gadus veca blonda būtne, kura sevi dēvē par Pamelas dubultnieci un modeli. Kopumā šī jaunā dāmā iztērējusi 14 tūkstošus latu, taču līdz “precīzai Pamelai” viņai vēl esot gabaliņš ejams.

28 gadus vecā liverpūliete Karolīna saka, ka viņai trūkst tikai viena pazīme, lai varētu sevi dēvēt gluži vai par Pamelas kopiju, proti, dzeloņdrāšu tetovējums, kāds Pamelai ir uz rokas. Karolīnai tāda vēl nav, bet, kad būs, tas būšot punktiņš uz i, lai meitene varētu sevi uzskatīt par aktrises dubultnieci.

Nav gan zināms, ar ko Karolīna nodarbojas ikdienā. Viņa pati saka, ka ir modele. Reizumis jaunā dāma par naudu parādās Liverpūles nakstlokālos, un viņas ierašanās momentā piesaista klientus, jo iztālēm šķiet, ka patiesi pilsētiņu pagodinājusi leģendārā blondīne no “Baywatch”.

Karolīna ir Pamelas fane tieši no šī seriāla ziedu laikiem. Tad viņa arī izvēlējās savu dzīves ceļu: darīt visu, lai maksimāli līdzinātos savam elkam. Karolīna divreiz palielinājusi krūtis, taču tieši ar mākslīgajiem pupiem saistās kāds bēdu stāsts: tie reiz pārsprāguši, guļot solārijā! Bez solārija šī sieviete nespēj ne dienu; tas ir viņas mājās, un vismaz piecas minūtes ik dienu Karolīna pavada sauļojoties. “Jā, esmu atkarīga no iedeguma. Tumsnēja āda ir kā mans otrais es,” viņa saka.

Tāpat viņa nav smādējusi ne botoksa injekcijas, ne lūpu palielināšanu, jo Dieviņš viņai no dabas devis visai plānu mutīti. Tā to nevarēja atstāt! Lūpas viņa vēlējās precīzi tādas, kādas tās ir Andersonei, un ar aktrises fotogrāfijām bruņojusies, jaunā dāma devās pie ārstiem, kuri veicināja abu sieviešu līdzību. Tuvākājā laikā viņa dosies veikt ķermeņa aptetovēšanu, visus zīmējumus novietojot precīzi tajās vietās, kur tie ir Pamelai.

Padsmit gadu laikā (kopš Karolīnas tīņu gadiem, kad visi skatījās seriālu “Pludmales patruļa”) viņa par līdzināšanos savam elkam iztērējusi vairāk nekā 14 000 latu. Un Karolīna negrasās apstāties, jo darāmā vēl esot daudz.


Написать комментарий