Balvos atklāts bērnudārzs „Pīlādzītis” pēc rekonstrukcijas

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Saulainā septembra pēcpusdienā pie bērnudārza „Pīlādzītis” visus tā apmeklētājus un viesus sagaidīja Balvu pilsētas simbols – Vilks un aicināja uz atklāšanas pasākumu, jo šodien noslēdzies Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) projekts „Kompleksi risinājumi ēku energoefektivitātes uzlabošanai Balvu pirmsskolas izglītības iestādē „Pīlādzītis”, ziņo Balvu novada portāls.

Pēc Balvu PII „Pīlādzītis” vadītājas Marijas Voikas uzrunas, atklāšanas lenti pārgrieza Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Dimitrijevs un PS "RRCI" valdes loceklis Sandis Brekte.
Savukārt Balvu novada pašvaldības izpilddirektore Inta Kaļva izteica pateicību visiem, kuri ieguldījuši darbu projekta realizēšanā: PS "RRCI" valdes loceklim Sandim Brektem, būvdarbu vadītājam Renāram Puriņam, projekta vadītājam Andrim Vrubļevskim un būvuzraugam Pēterim Igaunim. „Pateicoties viņu kopējam darbam remontdarbi notika tik raiti un šodien mēs varam priecāties par mūsu skaisto, sakopto „Pīlādzīti”, prieku pauda I.Kaļva.

Gandarījuma sajūtu un prieku par paveikto ikvienam klātesošajam pastiprināja bērnudārza audzinātāju un bērnu sacerētās dziesmas un dzeja, krāsainie baloni, jautrie smiekli un čalas.
M.Voika atzina, ka gandarījuma un svētku sajūta tiešām ir liela, jo „Pīlādzītis” šāda apjoma remontdarbus piedzīvojis pirmo reizi un šobrīd izskatās ļoti skaisti. Par sapratni, kvalitatīvo un vienlaicīgi raito darbu bērnudārza vadītāja īpaši pateicās PS „RRCI” komandai.
Jāpiebilst, ka remontdarbi bērnudārzā tika uzsākti šī gada pavasarī un ilga visu vasaru - tika siltināta ēkas fasāde, cokols, bēniņu un pagraba pārsegumi, mainīts jumta segums un ārdurvis, siltinātas apkures sistēmas un karstā ūdens padeves caurules pagrabstāvā, uzstādīti apkures sistēmas un siltā ūdens padeves regulēšanas elektroniskie taimeri, rekonstruēta ventilācijas sistēma, kā arī mainīts bērnudārza grupiņu apgaismojums uz energoefektīvāku.
Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) projekta „Kompleksi risinājumi ēku energoefektivitātes uzlabošanai Balvu pirmsskolas izglītības iestādē „Pīlādzītis”” ietvaros veikti darbi par kopējo summu LVL 209330 (ar PVN).



Написать комментарий