Mišela Obama aicina amerikāņus vairāk dzert

foto: AP
foto: AP

Mišela Obama aicina amerikāņus vairāk dzert ūdeni. Pēc pirmās ASV lēdijas teiktā, škidruma lietošana palīdzēs amerikāņiem uzlabot viņu veselības stāvokli un atbrīvoties no liekā svara, raksa ārvalstu mediji.

Obama paziņoja, ka Amerikas iedzīvotājiem vairāk uzmanības jāvelta savai veselībai un jāseko līdzi tam, lai viņu diētā nozīmīga loma būtu atvēlēta ūdenim. Viņa piebilda, ka jāizdzer vismaz par vienu glāzi vairāk nekā ierasts.

Reklāmas kapmaņas "Drink Up", kas veltīta ūdens lietošanas popularizēšanai, atklāšanā ASV prezidenta sieva norādīja, ka kampaņas ietvaros tiks izveidota speciāla simbolika, kuras logotipi rotās gan ūdens pudeles, gan speciāli dzeršanai paredzētas ūdens strūklakas. Tāpat amerikāņi varēs dalīties ar tematiskām bildēm, kas veltītas ūdens dzeršanai, speciāli izveidotā vietnē youarewhatyoudrink.org.

Jāpiebilst, ka ASV liekais svars ir katram trešajam pieaugušajam un katram piektajam bērnam, tāpēc tur regulāri tiek organizētas dažādas akcijas ar mērķi uzlabot veselību.


Написать комментарий