12 gadus veca meitene pēc ķengām internetā izdara pašnāvību

foto: spoki.tvnet.lv
foto: spoki.tvnet.lv

ASV, Floridas štatā kāda 12 gadus veca meitene izdarījusi pašnāvību, jo meitenes vienaudži viņu regulāri pazemojuši un terorizējuši sociālajos tīklos.

Kā ziņo Fox News, skolnieci Rebeku internetā regulāri ar ļauniem komentāriem aizskāra vairāk nekā 12 meitenes. Vairs nespējot paciest pazemojumus, meitene nolekusi no liela augstuma pamestā rūpnīcas teritorijā.

Policijas sniegtā informācija liecina, ka meitene dažādos sociālajos tīklos saņēmusi aizskarošus ziņojumus, kā, piemēram, "nogalini sevi" un "kāpēc tu vēl esi dzīva?".

Policija ir sākusi izmeklēšanu, ir konfiscēti aizvainojošo komentāru autoru datori un mobilie tālruņi. Likumsargi neatklāj, kuros sociālajos tīklos tiešsaistes terorisms ir noticis.

nra.lv jau ziņoja, ka mediju redzes lokā iepriekš bija nonācis Latvijas iedzīvotājiem Markam un Iļjam Terebiniem piederošais sociālais tīkls "Ask.fm". 2012.gadā pēc masveida publiskas noķengāšanas "ask.fm" tīklā divas 13 un 15 gadus vecas īrietes izdarīja pašnāvību, bet šogad augustā pašnāvību izdarīja arī kāda britu meitene.


Написать комментарий