Šķeltovā tapis ziedu paklājs

foto: aglona.lv
foto: aglona.lv

Rudens priecē nevien ar bagāto ražu, bet arī ar burvīgo krāsainību, krāšņumu un ziedu daudzveidību. 29.augusta skaistajā un saulainajā dienas vidū Šķeltovas pagasta iedzīvotāji izpaudās radošā darbībā, dārza ziedu un dabas velšu daudzveidīgās formas un krāsas ar izdomu izkārtojot ziedu paklājā “Šķeltova ziedu jūrā”, ziņo Aglonas novada portāls.

Šķeltovas TN vadītāja Astrīda Leikuma: “Mūsu rīkotajā akcijā piedalījās gan pieaugušie, gan bērni, kuri ar interesi un aizrautību lika rudens veltes izteiksmīgās kompozīcijās. Krāsainās ziedu, augļu un dārzeņu dobes aicināt aicināja šo krāšņumu salikt  vienkopus, pielietojot nelielu izdomu. Pašiem mazākajiem bija jo īpašs prieks piedalīties šajā veidošanas procesā. Bērnu rociņām paklajā izveidotas vairākas ziedu upes. Darbu pabeidzot, visiem paklāja veidotājiem radās kopīgs secinājums, ka izejmateriālam jābūt daudzveidīgam un lielā daudzumā, ko noteikti centīsimies ievērot arī nākotnē, veidojot līdzīgus darbiņus. Paldies visiem, kuri piedalījās šajā procesā! Aicinu iedzīvotājus turpināt radoši izpausties arī visa septembra garumā, veidojot ziedu, augļu un dārzeņu kompozīcijas Šķeltovas TN foajē rudens ražas izstādē “…un atmirdz zaros saules rieta liesmas…” Kopīga darbošanās bagātina un padara skaistāku mūsu ikdienu!”

Vienkārši skaistie un dvēseli veldzējošie ziedi, dabas veltes rada labu sajūtu, mieru un harmoniju, palīdz atjaunot enerģētisko līdzsvaru. Augi dalās ar savu enerģiju un pozitīvi uzlādē. Izbaudiet rudens krāšņo simfoniju!


Написать комментарий