Māte aizliedz dēlam spēlēt datorspēles; zēns izdara pašnāvību

foto: hivemind.com.ua
foto: hivemind.com.ua

Ziemeļosetijā 13 gadus vecs zēns izdarījis pašnāvību pēc tam, kad māte viņam aizliedza pārāk ilgi sēdēt pie datora.

Kā informē portāls Lifenews.ru, pamatskolas skolniekam Ērikam jau iepriekš bija pašnāvnieciskas tendences - pirms gada viņš bija izdzēris ļoti daudz analgīna tablešu, bet toreiz viņš izdzīvoja. Pēc pirmā pašnāvības mēģinājuma vecāki bērnu aizveda pie psihiatra, kurš ieteica zēnam mainīt dzīves vidi, un ģimene no pilsētas pārcēlās uz vientuļu kalnu ciematu.

Tomēr nošķirtība no pilsētas zēnam nav palīdzējusi. Ciematā bērnam nav bijuši draugi, un viņa vienīgais hobijs bija dators. "Kopš mēs nopirkām datoru, mans dēls ļoti izmainījās. Viņš kļuva ļoti pasīvs un noslēgts," žurnālistiem stāsta Ērika māte.

Šonedēļ zēna māte palūdza viņa beigt spēlēt datorspēlēs internetā un palīdzēt tīrīt māju. Zēns mātei nav klausījis, un tad sieviete ar varu izslēdza datoru. Starp māti un dēlu sākās strīds, zēns aizskrēja no mājām un pēc pāris stundām māte viņa netālu atrada pakārušos.

Policija šobrīd veica notikušā izmeklēšanu, ir konfiscēts zēna dators, kurā izmeklētāji centīsies noskaidrot, vai Ēriks ir ietekmējies no kādām interneta lapām, kas informē par pašnāvībām un to veikšanu.


Написать комментарий