Daugavpils novada dome pārņems ar projektu īstenošanu saistītus pagastu pārvalžu izdevumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

12.septembrī notikušajā Daugavpils novada domes sēdē deputāti izskatīja un apstiprināja lēmumu projektus, kuri attiecas uz pagasta pārvalžu izdevumu pārņemšanu novada domes bilancē.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Vita Rūtiņa paskaidroja, ka esot nepieciešams pārņemt ar tehniskās dokumentācijas sagatavošanu saistītus izdevumus divu projektu („Daugavpils novada izglītības iestāžu konkurētspējas uzlabošanu un izglītības pakalpojumu pieejamības paaugstināšana” un „Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības uzlabošanai un attīstībai” ietvaros), lai atvieglotu pagastu pārvalžu finanšu saistības.   

Tādējādi Daugavpils novada dome pārņems savā bilancē izdevumus, kas ir saistīti ar Špoģu vidusskolas, Lāču pamatskolas, Biķernieku pamatskolas, Medumu pamatskolas, Salienas vidusskolas, Zemgales vidusskolas, Vaboles vidusskolas un Kalupes pamatskolas tehniskās dokumentācijas izstrādi.

Tāpat tiks pārņemti ceļu rekonstrukcijas izdevumi, kuri radušies Ambeļu, Kalkūnes, Līksnas, Naujenes, Sventes, Tabores un Višķu pagasta pārvaldēs.


Написать комментарий