'Lokomotīve" sezonu mājās noslēdz ar zaudējumu

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Polijas 1. spīdveja līgas pēdējās mājas sacīkstes aizvadījusi Daugavpils „Lokomotīve”, kas mājās ar 34:56 piekāpās Gdaņskas komandai, infromē Sporta pārvaldes portāls.

Daugavpiliešiem atlikusi vairs tikai viena cīņa izbraukumā, pēc kuras tiks noskaidrots vai mūsējie paliks trešie, vai ceturtie.

Viesus no Gdaņskas „Lokomotīve” sagaidīja novājinātā sastāvā. Savainojumu dēļ nevarēja braukt Ķasts Puodžuks un Romāns Považnijs, savukārt Jonass Kilmakorpi nevarēja ierasties aizņemtības dēļ. Līdz ar to, komandas kodolu veidoja gados jaunie braucēji, kā arī Maksims Bogdanovs ar zviedru Simonu Gustafsonu. 

Neskatoties uz to, pēc 8. braucieniem daugavpilieši zaudēja viesiem tikai ar 23:25. Diemžēl turpinājumā viesi sāka palielināt pārsvaru, beigās uzvarot gana pārliecinoši – 56:34. 

Labākais mūsējiem ar 9 punktiem bija Maksims Bogdanovs, 8 punkti Andžejam Ļebedevam, 7- Vjačeslavam Giruckim, 6 – Gustafsonam, 3 – Jevgēņijam Kostigovam, savukārt Ivanam Pļešakovam tikai viens punkts. 

Sezonu „Lokomotīve” noslēgs izbraukumā pret Ļubļinas komandu 22. septembrī. Lai iegūtu trešo vietu, Daugavpils nedrīkst zaudēt ar vairāk nekā 35 punktu pārsvaru. 

Pasaules junioru čempionāta fināla trešajā posmā Andžejs Ļebedevs ar 10 punktiem ieņēma ceturto vietu un arī trīs posmu kopvērtējumā palika turpat aiz goda pjedestāla, par vienu punktu atpaliekot no poļa Kacpera Gomuļska.


Написать комментарий