Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks atklāts nakts klubs: pirmā ballīte notiks 20.septembrī 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien, 20.septembrī, Olimpiskajā centrā notiks jaunā nakts kluba atklāšana, portālam Gorod.lv pastāstīja ne tikai mūsu pilsētā pazīstamais šovmens Sergejs Parfjonovs.

„Visiem zināms, ka Daugavpilī gandrīz nav vietu, kur varētu pavadīt vakarus, dažādības nav, tādēļ nolēmām atvērt interesantu un jautru klubu, kurā varēs apmeklēt retro diskotēku „Disko 80”, tas pašlaik ir visai aktuāli. Tiek plānots, ka nākotnē apmeklētāji varēs izbaudīt dažādu virzienu mūziku.

Katru nedēļu klubā notiks tematiskās ballītes, tādēļ tas apmeklētājiem neapniks. Labu atpūtu nodrošinās interesantas mūsdienīgas telpas, apgaismojums. Klubu var apmeklēt ap 300 cilvēkiem, tādēļ šeit būs ērti, mājīgi un jautri. Tiek plānots, ka klubu apmeklēs 18-40 gadus veci cilvēki”, pastāstīja Sergejs Parfjonovs.

Kluba atklāšanas pasākumā apmeklētājus gaida pārsteigumi, par kuriem pagaidām netiek runāts. Nakts kluba nosaukums arī netiek atklāts, tomēr portālam Gorod.lv kļuva zināms, ka visdrīzāk tā nosaukums būs “Hands up”.

„Klubs atradīsies Olimpiskā centra foajē. Manuprāt, tas ir normāli, ka dienā šajā sporta kompleksā cilvēki sportos, bet vakaros – atpūtīsies. Klubā tiks nodrošināts „face control”, apmeklētājus izklaidēs 3 dīdžeji (divi vietējie un viens no Rīgas). Cerams, ka ballītes cilvēkiem patiks”, paziņoja šovmens.

Kluba atklāšana notiks piektdien, bet pārsvarā pasākumi tiks rīkoti sestdienās. Ieejas biļete maksās 2 latus, nakts kluba darba laiks – no plkst.22:00 līdz 5:00.


Написать комментарий

Cik tad liela ir ieejas maksa?