Austrijas malumednieka upuru skaits pieaudzis

foto: bagan.nso.ru
foto: bagan.nso.ru

Austrijas malumednieks nošāvis arī gūstā turēto policistu, līdz ar to bojāgājušo skaits pieaudzis līdz četriem cilvēkiem, vēsta Die Presse.

Jau ziņots, ka malumednieks Austrijā nošāvis trīs cilvēkus - divus policistus un vienu ārkārtas dienestu darbinieku -, bet vēl vienu cilvēku sagrābis gūstā.

Incidents noticis pirmdien Annabergā, 100 kilometrus uz rietumiem no Vīnes, kad policija mēģinājusi apturēt malumednieka auto. 

Pie ceļa posteņa viņš vienu policistu nošāvis, bet otru sagūstījis, nolaupījis policijas auto un tad devies tālāk uz savu lauku māju Kollaprīlē.

Otrdien no rīta viņš atradās mājā, iespējams, kopā ar bērniem. Ceturtā upura līķis atrasts nolaupītajā policijas automašīnā.

Mājas teritoriju ir ielenkuši  ap 100 bruņoti policisti un vienības Kobra kaujinieki tuvākā apkaime ir norobežota no ārpasaules. Policijas pārstāvji mēģina nodibināt kontaktu ar malumednieku, taču nesekmīgi. Uz notikuma vietu devušies arī Austrijas armijas spēki, kā apgalvo Agence France-Presse fotogrāfs netālu no malumednieka fermas atrodas trīs tanki.

Malumednieks  55 gadus vecais Aloizs ar savām izdarībām esot labi pazīstams vietējai policijai un licencētajiem medniekiem. Viņš bieži mēdzis uz ceļiem atstāt mētājamies dzīvnieku galvas. Viņa mednieka licence pirms vairākiem gadiem anulēta.


Написать комментарий