Sporta skandāls Lielbritānijā: pazīstamais regbija spēlētājs „uzlika ragus” premjeram Dēvidam Kemeronam

foto: novosti-ru.ru
foto: novosti-ru.ru

Attēls, protams, nekavējoties nonāca Internetā, kas noteiktā situācijā varētu pat izprovocēt karu. 

Bet šķiet, ka iecienītajam spēlētājam Anglijas valdība visu piedeva. Manu Tuilagi, kurš ir piedzimis bijušajās Anglijas kolonijās, vienkārši atvainojās bruņiniekam un džentelmenim.

Mister Kemeron, pie mums Āfrikā šī procedūra ir iekļauta diplomātiskajā protokolā – Jūs lūdzu neapvainojaties!

Šis jautrais un tālais no sporta notikums notika 16. septembrī tieši premjera rezidencē. Tieši tur „Atbrīvotais Džango” joka dēļ nolēma pacelt divus pirkstus virs saimnieka galvas, kad visa brālība juku jukām sportisti un ministri nolēma nofotografēties uz pils lieveņa, - vēsta novosti-ru.ru.

Pasaulē joku novērtēja. Diennakts laikā fotogrāfiju apskatīja vairāki miljoni cilvēku. Apvainojās tikai pietiekami jaunais Lielbritānijas premjers.

Pēc tam, kad zem fotogrāfijas parādījās Manu Tuilagi ieraksts, kurš visai savlaicīgi paziņoja: „Lūdzu piedošanu par savu joku kolektīvās fotografēšanās laikā. Negribēju nevienu aizvainot. Mēs brīnišķīgi pavadījām laiku Dauninga ielā. Paldies premjerministram par sirsnīgo uzņemšanu!”. Sportists turpinās dzīvot bez visādu „Džeimsu Bondu” iejaukšanās.

22 gadus vecais Tuilagi šo ierakstu ievietoja arī savā Twitter mikroblogā. Lai cik dīvaini tas arī nebūtu, Anglijas pilsoņi mīl savus premjerus atšķirībā no mūsējiem.

Relatīvi jaunais Lielbritānijas izlases regbija spēlētājs skandāla centrā nonāca ne jau nu pirmo reizi. Piemēram, „jokdari” pirms diviem gadiem Regbija federācija sodīja ar naudas sodu 3000 sterliņu mārciņu apmērā par nolēkšanu no prāmja izlases turnejas laikā pa Jaunzēlandi. Runā, ka dzērumā ...

Bet šī izlases spēlētāju premjeram apkaunojošā vizīte bija veltīta „Lielbritānijas un Īrijas lauvu” uzvarai pār Austrāliju, kuru līdzjutēji novērtēja kā nozīmīgu.


Написать комментарий