Daugavpils seniori iegūst Latgales kausu vieglatlētikā

foto: hq-wallpapers.ru
foto: hq-wallpapers.ru

Daugavpils pilsētas senioru komanda uzvarējusi Latgales čempionātā senioriem, aiz sevis atstājot Līvānu, Viļānu un Daugavpils novada komandas, informē Sporta pārvaldes portāls.

1. Latgales atklātais senioru čempionāts vieglatlētikā sapulcināja prāvu dalībnieku skaitu no Balviem, Preiļiem, Rīgas, Rēzeknes, Līvāniem, Daugavpils, Viļāniem un citām pilsētām. Sacensībās piedalījās gan dāmas (vecuma grupas 35+ un 55+), gan kungi (35+, 60+). Daugavpils komanda ieguva desmit zelta, četras sudraba un divas bronzas medaļas, kas komandu ieskaitē deva 221 punktu un pirmo vietu. Otrajā vietā ar 218 punktiem Līvāni, bet Viļāni (215) palika trešie. 

Daugavpils komandas sastāvā zelta medaļas ieguva: Inga Baroņenko (3 km soļošana), Vera Grīnberte (3 km soļošana), Ludmila Ņefjodova-Volkova (400 metru skrējiens), Ināra Fjodorova (100 metru skrējiens), Valentīna Maklakova (400 metru skrējiens), Jevgeņijs Pupkus (800 metru skrējiens), Antons Karkins (800 metru skrējiens), Aleksandrs Stepanovs (diska mešana), Ludmila Tokareva (800 metru skrējiens), Anfisa Ziļa (lodes grūšana). 

Divas otrās vietas augstlēkšanā un lodes grūšanā Aleksandram Stepanovam, tāpat sudraba medaļas arī Dainai Amosovai (diska mešana) un Anfisai Ziļai 100 metru skrējienā. Trešās vietas Fjodorovai tāllēkšanā un Agafijai Medvedevai 100 metru skrējienā. 

Sacensības tika noorganizētas augstā līmenī un organizatori cer, ka tās kļūs par tradicionālām. Vērts piebilst, ka Daugavpils ir pirmais reģions, kur sarīkotas tāda līmeņa sacensības tikai veterāniem. 


Написать комментарий