Tūrisma jomas speciālisti pagaidām tikai interesējas par “TAKA” izsludināto konkursu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka no 5.septembra līdz 15.oktobrim Daugavpils novadā tiek rīkots konkurss „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013”.

Lai noskaidrotu, vai novada iedzīvotāji jau ir pieteikušies dalībai konkursā, portāla Gorod.lv korespondents vērsās pie Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” tūrisma speciālistes Mudītes Kiseļovas, kura paziņoja, ka konkursa pirmajās dienās interesenti esot precizējuši dažus konkursa noteikumus, bet pieteikumi dalībai pagaidām neesot saņemti.  

„Pieņemam, ka visaktīvāk dalībai konkursā pieteiksies septembra beigās – oktobra sākumā, jo minētais konkurss Daugavpils novadā tiek rīkots pirmo reizi, cilvēkiem jāiepazīstas ar tā nolikumu”, teica M.Kiseļova.

Tūrisma speciāliste atgādināja, ka konkursa mērķis ir veicināt Daugavpils novada tūrisma produktu atpazīstamību un popularizēt veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, kuri ir ilgtspējīgi, inovatīvi, kvalitatīvi, ar augstu pievienoto vērtību, nodrošinot tūristu piesaisti.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar konkursa nolikumu tajā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura radījusi tūrisma produktu, kas ieviests tirgū, sākot no 2012.gada, vai arī piedāvājusi oriģinālā tūrisma produkta ideju, kas vēl nav īstenota Daugavpils novadā.

Konkursa uzvarētāji varēs piedalīties kādā pieredzes apmaiņas braucienā. Kopējais balvu fonds ir 500 lati.

Jāpiebilst, ka pieteikuma anketa atrodama Daugavpils novada domes mājas lapā.


Написать комментарий