J.Viļums: RP Saeimas vēlēšanām plāno pieteikt aktīvākos kandidātus no Latgales 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Reformu partija (RP) plāno piedalīties 12.Saeimas vēlēšanās un pieteikt kandidātus no Latgales, portālam Gorod.lv paziņoja Saeimas deputāts no Latgales un RP pārstāvis Juris Viļums.

J.Viļums atzīmēja, ka, viņaprāt, ir svarīgi, lai katra Saeimas vēlēšanās pieteikusies partija piedāvātu pēc iespējas „kvalitatīvāku” sarakstu no Latgales. RP centīsies ievērot šo principu.

„Pēdējās divas reizes Saeimas vēlēšanās piedalījās diezgan spēcīgi kandidāti, kuri pārstāvēja Latgali. Svarīgi, lai politikā iesaistītos ne tikai pazīstami cilvēki, kuri apmeklē Latgali reizi četros gados – pirms vēlēšanām, vai uzstājas radio pārraidēs. Svarīgi, lai Saeimas vēlēšanās piedalītos cilvēki, kuriem ir saikne ar Latgali, kuri strādā reģiona labā”, uzsvēra deputāts.

J.Viļums piebilda, ka RP plāno piedalīties vēlēšanās, izvirzot savus kandidātus, kuri pārstāvētu arī Latgali, bet pagaidām nav zināms, vai partija startēs viena pati vai veidos partiju apvienību. Partijas pārstāvji iesaistās pārrunās ar dažādiem cilvēkiem ar mērķi izveidot spēcīgu sarakstu.

„Partijas reģionālā pārstāve ir Žanna Kulakova, kurai tagad ir vairāk laika, tādēļ ceru, ka viņa ierosinās iekļaut sarakstā nopietnus kandidātus. Būtu labi izveidot RP sarakstu pēc iespējas agrāk, lai iedzīvotāji varētu iepazīties ar kandidātiem, izvērtēt to, ko viņi jau ir paveikuši. Gribētos, lai daudz aktīvāk sevi pieteiktu sabiedrisko organizāciju pārstāvji, kuri sevi apliecinājuši kā labi sabiedriskie darbinieki un vēlas turpināt darboties reģiona labā”, atzīmēja J.Viļums.


Написать комментарий

Vai Jureits nav pamanījis ko tauta domā par reformistiem? labrīt ! Meklē darbu!