VZD Daugavpils filiāle piedāvās skolēniem iespēju ieskatīties telpās, kur parasti ieeja ir liegta

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 27.septembrī Latvijā norisināsies Atvērto durvju diena valsts pārvaldē, tās ietvaros arī Valsts zemes dienests (VZD) aicina viesos interesentus, it īpaši vecāko klašu skolēnus un klašu grupas.

VZD pārstāve Arta Platace paziņoja, ka 27.septembrī visiem interesentiem būs iespēja pirmajiem izmēģināt jaunu un nebijušu VZD galda spēli, kas atspoguļo dienesta darba specifiku. Spēles dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas par VZD, tā pakalpojumiem, datu publicēšanas portālu un citiem ar VZD darbu saistītiem jautājumiem. Tāpat spēles gaitā tās dalībnieki varēs uzzināt interesantus faktus par Latvijas nekustamajiem īpašumiem, kā arī iejusties nekustamo īpašumu īpašnieku lomās.

Kā arī interesenti varēs ielūkoties VZD speciālistu darba ikdienā, redzēt, ar ko un kā darba dienās strādā kadastra inženieri, procesu vadītāji, klientu apkalpošanas konsultanti un citi nozares speciālisti. Būs iespēja ielūkoties tajās VZD biroju telpās, kur ikdienā VZD klientiem ieeja ir liegta, piemēram, arhīvā. Šajā akcijā 27.septembrī no plkst.10:00 līdz 12:00 un no plkst.14:00 līdz 16:00 VZD īpaši aicina piedalīties klašu grupas un vecāko klašu skolēnus. VZD vēlas skaidrot, ar ko nodarbojas, un aicināt jauniešus savu nākotni un profesijas izvēli saistīt ar tādām jomām kā zemes ierīcība, ģeodēzija un citām vides zinātnes jomām, kas VZD darbā ir ļoti nepieciešamas.

Skolēnu grupu apmeklējumus iespējams pieteikt līdz 25. septembrim, rakstot uz arta.platace@vzd.gov.lv.

 


Написать комментарий