PSIA «Labiekārtošana-D” vadītāja amatā uz 4 mēnešiem iecelts S.Blagoveščenskis

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 18.septembrī Daugavpils pilsētas pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D” valdes locekļa amatā tika iecelts Sergejs Blagoveščenskis.

Uzņēmuma bijušais vadītājs Vjačeslavs Krankals pastāstīja portālam Gorod.lv, ka viņš esot atstājis amatu pēc paša vēlēšanās sakarā ar veselības stāvokli. Viņš paskaidroja, ka patlaban atrodas uz slimības lapas, jo ir guvis traumas, ārstēšana varētu ilgt 2-3 mēnešus.

„Tik ilgi uzņēmums nevar palikt bez vadītāja, tādēļ nolēmu atstāt amatu. Uzņēmuma darbs ir sakārtots, pret mani pretenzijas nav bijušas, tādēļ ar mierīgu sirdi varu nodot lietas jaunam vadītājam”, atzīmēja V.Krankals.

Savukārt Sergejs Blagoveščenskis portālam paziņoja, ka viņš ir iecelts amatā uz 4 mēnešiem, paralēli notiks konkurss uz šo amatu, kurā viņš arī plāno piedalīties.

Stāstot par saviem plāniem jaunajā amatā un to, ko no viņa gaida pilsētas vadība, S.Blagoveščenskis paziņoja, ka sākumā viņām jāiepazīstas ar situāciju, jāizvērtē uzņēmuma iespējas. Pēc viņa vārdiem, principiāli jauni uzdevumi netika izvirzīti, tādēļ uzņēmumam jāturpina darboties ierastajā režīmā.

S.Blagoveščenskis atzīmēja, ka centīsies, lai uzņēmums būtu konkurētspējīgs un sniegtu kvalitatīvus pakalpojumus.


Написать комментарий