Aktieris Paņins dzērumā plosās restorānā

foto: ntv.ru
foto: ntv.ru

Skandalozais krievu aktieris Aleksejs Paņins kārtējo reizi dzērumā sarīkojis traci, un šoreiz viņš izdauzījies restorānā Вязники Vladimiras apgabalā, kur Paņins bija ieradies viesizrādēs.

Manāmi iereibušais aktieris nesmēķētāju restorānā pieprasījis pelnutrauku, un pretēji noteikumiem viņam tas atnests. Tad viņš pavēlējis desmit minūšu laikā sagatavot makaronus.

Lai gan parasti tas notiek ilgāk, pavārs iekļāvies prasītajā laikā, taču pēc tam Paņins sācis sūdzēties par ēdiena kvalitāti un atteicies maksāt rēķinu, bet pavāram sviedis ar šķīvi.

Zināmās kondīcijas dēļ tas viņam neizdevās, tāpēc Paņins satrakojās vēl vairāk un pēc trauku izmētāšanas no galva norāva galdautu, bet promejot vēl sašķaidīja arī spoguli.

Restorāna darbinieki aprēķinājuši, ka nodarītā skāde ir 10 000 rubļu (aptuveni 163 latu) apmērā, ko no aktiera arī centīsies piedzīt, jo notiekošais ierakstīts video reģistratorā.

Tā kā šī nav pirmā reize, kad filmas Жмурки zvaigzne plosījies sabiedriskās vietās, žurnālisti interesējušies, kas viņam kaiš. Aktieris atbildējis lakoniski: "Люди - быдло!"


Написать комментарий