Pārdod slavenā Rēzeknes bandīta Tokaho sasisto automašīnu

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

Par 5000 latiem jebkurš var nopirkt Rēzeknes bruņotā bandīta Ralfa Tokaho sasisto „Audi”, kuru viņš augusta beigās nozaga kādā Rēzeknes autoservisā, bet pēcāk, bēgot no policistiem, sasita.

Interneta sludinājumu portālā parādījies sludinājums, kurš par 5000 latiem piedāvā pirkt sadragātu „Audi Q7” automašīnu. 2007. gada ražotajam spēkratam ir sadauzīta priekšpuse un labais sāns. Tas atgādina automobili, kuru 23. augustā Rēzeknē nozaga un sadauzīja Tokaho. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Tokaho kādā Rēzeknes autoservisā nolaupīja „Audi Q7”, ar kuru vēlāk avarēja. Ančupānu meža masīvā bēglis nenovaldīja spēkratu ceļa līkumā un notika avārija, auto ietriecās žogā. Vēlāk viņam izdevies atņemt policijas automašīnu, un viņš turpināja bēgšanu. Noziedznieks bija bruņots un policija viņu meklēja vairākas dienas, viņš bija izsludināts pat starptautiskajā meklēšanā. 

Kasjauns.lv sazinājās ar auto pārdevēju, kurš nevēlējās runāt par spēkrata saistību ar Tokaho un krievu valodā vienīgi noteica: „Nesaprotu, par ko jūs runājat”. Tomēr salīdzinot fotogrāfijas no avārijas vietas ar sludinājumā ievietotajiem attēliem varam saskatīt pat sīkas līdzības, kas liek domāt, ka runa ir par vienu un to pašu spēkratu. 


Написать комментарий