Britnijas Spīrsas bijušais vīrs beidzot nokrities svarā

foto: Bulls Press/kasjauns.lv
foto: Bulls Press/kasjauns.lv

Dziedātājas Britnijas Spīrsas (31) bijušais vīrs Kevins Federlains (35) jau vairākus gadus neveiksmīgi cīnījies ar lieko svaru.

Nelīdzēja ne krosiņi, ne dalības tievēšanas šovos. Taču šobrīd visbeidzot parādījušies pirmie panākumi, viņa lielais vēders ievērojami noplacis.

Pēc šķiršanās no Britnijas Spīrsas Kevins Federlains ieslīga dziļā depresijā, sēdēja mājās un bēdas remdēja, ēdot picu, pastu un malkojot kolu. „Visi, kas piedzīvojuši šķiršanos, ir sajutuši šo nomāktību,” norādīja Federlains. „Piedevām mana šķiršanās notika visas pasaules acu priekšā. Grūti bija skatīties uz cilvēku, kuru mīli, tādā viņam tik sarežģītā laikā. Man bija sāpīgi redzēt to, ko nācās piedzīvot Britnijai. Kad man palika 30 gadu, es pārstāju nodarboties ar dejošanu, sāku daudz ēst, sēdēju mājās neko nedarot, pieskatīju bērnus un kļuvu aizvien slinkāks un resnāks.” 

Kevins ģērbās XXL izmēra apģērbos, bet pat apjomīgie t-krekli nespēja noslēpt, ka bijušais dejotājs pieņēmies svarā par 30 kilogramiem. „Es izskatījos kā grūtniece,” Federlains atceras laiku, kad svēra 109 kilogramus. „Tas mani ļoti nomāca!”

Pēc sava piektā bērna, meitas Džordanas Kejas, nākšanas pasaulē 2011. gada augustā, Kevins ķērās pie kārtējā tievēšanas mēģinājuma. Rezultāti neizskatījās cerīgi, viņš aizvien izskatījās apaļīgs. Vēl šā gada jūnijā šķita, ka Federlains cīņai ar lieko svaru „atmetis ar roku” un samierinājies. Taču dažu pēdējo mēnešu laikā viņa augums piedzīvojis necerētas izmaiņas. Par spīti tam, ka Fedelains turpina nēsāt apjomīgus t-kreklus, ir acīmredzams, ka viņa auguma aprises kļuvušas ievērojami slaidākas, bet lielais vēders noplacis. Ja Kevins turpinās šādā garā, jau drīz viņš līdzināsies tam dejotājam, kādu iemīlēja un apprecēja Britnija. 

Iespējams, ka Federlainam visbeidzot licis saņemties jaunā vīra statuss. Šā gada 10. augustā viņš apprecēja sava piektā bērna māti – bijušo volejbolisti Viktoriju Prinsu (30). 


Написать комментарий