Maskavas CSKA bez Cauņas sastāvā netiek pie uzvaras otrajā Krievijas čempionāta spēlē pēc kārtas

foto: polosaty.ru
foto: polosaty.ru

Neizšķirti Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē trešdien cīnījās Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā valsts čempione Maskavas CSKA, kas savā laukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar iepriekš ambiciozo Mahačkalas "Anži" komandu.

Cauņa šim mačam nebija pieteikts. Iepriekš pussargs pēc kājas traumas izārstēšanas trīs spēles pēc kārtas uzsāka uz savas komandas rezervistu soliņa, bet pēc tam bija devies sākumsastāvā gan UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmajā cīņā pret kausa īpašniekiem Minhenes "Bayern" no Vācijas, gan pagājušās svētdienas prmjerlīgas duelī pret citu galvaspilsētas klubu "Spartak".

Spēles pret "Bayern" un "Spartak" komandām CSKA komanda izbraukumā piedzīvoja zaudējumus ar 0:3.

Līdz ar to CSKA komanda bez uzvaras palikusi divās vietējā čempionāta spēlēs pēc kārtas. Skaitot klāt arī zaudējumu "Bayern" komandai, Maskavas klubs bez uzvaras ir jau trīs mačos pēc kārtas.

Čempionāta kopvērtējumā CSKA komanda ar 21 punktu desmit spēlēs atkāpusies uz trešo vietu. Par diviem punktiem vairāk iekrājušas "Spartak" un Sanktpēterburgas "Zeņit" vienības.

Tikmēr Latvijas izlases pussarga Vladimira Kameša pārstāvētā Permas vienība "Amkar" ar 13 punktiem deviņās spēlēs ieņem septīto vietu.


Написать комментарий