I.Ostrovska: Skolu direktori varētu būt daudz aktīvāki

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Celtnieku profesionālās vidusskolas direktore Ināra Ostrovska paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņa ir iekļauta darba grupā, kura izvērtēs, vai ir sasniegti pērnā gada pavasarī veiktās Izglītības pārvaldes reorganizācijas mērķi.

Pēc 24.septembrī notikušās skolu direktoru un pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju tikšanās ar pilsētas vadību, Ināra Ostrovska paziņoja, ka apmeklēja to ar lielu interesi, jo Dome iepazīstināja klātesošos ar saviem plāniem, budžeta izstrādi, paskaidroja rīkojumu par darba grupas izveidošanu.

„Gribētos, lai skolu direktori būtu daudz aktīvāki, grūti noticēt, ka viņiem nav jautājumu. Man ne visai patīk šī kautrēšanās, tas, ka cilvēki baidās izteikt savas domas. Azareviča kungs uzdeva jautājumus, viņam droši vien nav patīkami, jo viņam pašam bija pietiekami daudz kļūdu. Šobrīd būt opozīcijā ir labi, pat būt manā vietā un lūgt uzklausīt domas. Manuprāt, pilsētai jāsaliedējas izglītības jomā un jāsadarbojas”, paziņoja I.Ostrovska.

Runājot par rīkojumu par jaunās struktūras izveidošanu un tajā izmantoto formulējumu, profesionālās vidusskolas direktore atzīmēja, ka tas esot birokrātisks jautājums, pilsētas mērs esot teicis, ka formulējumu var koriģēt, kas arī tiks izdarīts, tiklīdz darba grupa sāks strādāt.


Написать комментарий