Solis uz priekšu!

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada augustā Izglītības un zinātnes ministrija apstiprināja projektu „Jaunatnes politikas indeksa aprēķināšana Balvu novada pašvaldībā jauniešu dzīves kvalitātes novērtēšanai”, informē Balvu novada portāls.

Projekta ietvaros šī gada septembrī jau ir uzsākta daudzdimensionāla pētījuma par jauniešu dzīves kvalitāti izstrāde, apzinot un izvērtējot pašreizējo situāciju Balvu novadā.

Šajā projektā ciešā sadarbībā ar Balvu Bērnu un Jauniešu centru plānoto aktivitāšu rezultātā tiks detalizēti izvērtēta situācija jaunatnes jomā. Pētījums sniegs pilnvērtīgu un detalizētu informāciju, kā rezultātā Balvu novada Bērnu un Jauniešu centrs varēs mērķtiecīgāk un ar skaidru skatījumu darboties jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā un pilnveidē. Tiks precīzāk izstrādāti plāni, kas saistīti ar iepriekšminēto jomu.

Balvu novada pašvaldība mērķtiecīgi darbojas iedzīvotāju dzīves kvalitātes paaugstināšanā un šāda veida pētījums būtu stabils atspēriens veiksmīgai jaunatnes politikas un dzīves kvalitātes pilnveidei.


Написать комментарий