Daugavpils hokejisti tur sapsrindzinājumā “Kurbadu” un sestdien spēlēs mājās

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Trešdien „Daugavpils” hokejisti izbraukumā ar 3:10 zaudēja ambiciozajam „Kurbadam”, pusi no vārtiem ielaižot pēdējā trešdaļā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Jau sestdien daugavpilieši aizvadīs otro Latvijas čempionāta mājas spēli.

Kurbads šajā Latvijas čempionāta sezonā sapulcinājis vienu no spēcīgākājiem sastāviem starp visām komandām. Šī iemesla dēļ tieši Kurbadu daudzi sauc par galveno čempiona titula pretendenti. „Daugavpils” hokeja komanda gan spēja izrādīt solīdu pretestību. Ātri nonākot iedzinēju lomā ar 0:2, daugavpilieši prata atjaunot līdzsvaru. Ar vārtu guvumiem izcēlās Aleksandrs Ratnieks un Sandis Mežaraups. 

Pirmās trešdaļas izskaņā mājinieki panāca 3:2, bet otrā perioda vidū arī 4:2, bet arī šoreiz Daugavpils atbildi parādā nepalika – 33. minūtē Dmitrijs Fuņikovs panāca 3:4. Diemžēl atlikušajās 27 minūtēs Kurbads salauza daugavpiliešu pretestību, gūstot sešus(!) vārtus pēc kārtas. Beigās zaudējums ar 3:10. 

Sestdien hokeja cienītāji tiek aicināti uz Daugavpils Ledus halli, kur plkst. 15:00 „Daugavpils” uzņems HS „Rīga/Prizma” vienību. Ieeja uz spēli bezmaksas. 


Написать комментарий