A.Samarins: Lai izslēgtu manipulēšanu ar faktiem, pieprasīju informāciju par visām SC

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes jaunākie deputāti – Jurijs Zaicevs un Aleksandrs Samarins – turpina aktīvāk nekā pārējie apliecināt savu ieinteresētību PAS „Daugavpils siltumtīkli” stabilā darbā un kvalitatīvā pakalpojuma sniegšanā pilsētniekiem.

Jurijs Zaicevs ar pilsētas preses starpniecību, izmantojot deputāta „cienīgas” frāzes, piemēram, iesakot „aiziet ar ekspertīzi uz labierīcībām” utt., kārtējo reizi izteicās par to, ka situācija ar SC-3 esot saistīta ar noteiktu biznesmeņu loku, ko, viņaprāt, pierāda Domē notikusī balsošana par līdzekļu iedalīšanu jaunām ekspertīzēm.

Portāls Gorod.lv lūdza deputātu Aleksandru Samarinu, kurš balsoja pret līdzekļu iedalīšanu ekspertīzēm un par kuru acīmredzot runāja J.Zaicevs, komentēt J.Zaiceva vārdus.

„Nesenā balsošana liecina par to, ka Domē notiek apātiska balsošana. Esam izveidojuši darba grupu, kura pēta situāciju par visām SC. Es balsoju „par”. Pēkšņi, ne no šā ne no tā, neizpētot provizoriskos rezultātus, nolēmām balsot tikai par vienu punktu – nevis par ekspertīzes veikšanu, bet par līguma laušanu... pamatojoties uz to, ka kāds nolēma – tā būs pareizāk. Arī 13 000 latu šim „kādam” iedodiet! Esmu par visu ekspertīžu veikšanu, jo tikai pamatojoties uz tām var izdarīt secinājumus, bet Zaiceva kungs šajā gadījumā manipulē ar faktiem”, paziņoja A.Samarins.

Deputāts A.Samarins atzīmēja, ka ir iesniedzis pieprasījumu PAS „Daugavpils siltumtīkli”, lai saņemtu informāciju par 2010.-2012.gada ražošanas tarifu visās SC, iepriekš veikto ekspertīžu kopijas, kā arī PAS „Daugavpils siltumtīkli” un SIA „Latneftegaz” noslēgtos līgumus un pielikumus, tostarp mierizlīgumu ar SIA „Elliks”.


Написать комментарий