Pirmais tramvaja vagons uzlikts uz sliedēm Daugavpils Tramvaju uzņēmuma depo

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piegādātāju apvienības AAS „Белкоммунмаш” un SIA „Agmen Consulting Bureau” pilnvarotā persona Sergejs Batrakovs paziņoja portālam Gorod.lv, ka naktī uz 26.septembri pirmais tramvaja vagons tika uzlikts uz sliedēm Daugavpils Tramvaju uzņēmuma depo.

Šajā procesā, kuram gatavojas diezgan ilgi un nolēma īstenot naktī, lai neparalizētu tramvaju kustību, piedalījās gan piegādāta, gan Tramvaju uzņēmuma pārstāvji, paziņoja Sergejs Batrakovs.

„Tuvākajās dienās tramvajs tiks izkonservēts, pēc testēšanas tas tiks nodots uzņēmumam. Otrdien, 1.oktobrī, plānojam sapulcēt gan vietējo, gan Baltkrievijas presi, lai prezentētu pirmo ES projekta ietvaros piegādāto vagonu.

Jāatzīmē, ka abu pušu sadarbība ir iegājusi sliedēs. Jā, vagons tika piegādāts ar nokavēšanos, bet, manuprāt, pārējie vagoni tiks piegādāti operatīvāk un līdz oktobra beigām uzliksim uz sliedēm visus četrus vagonus. Saskaņā ar mūsu rīcībā esošo informāciju, pilsētas Dome pašreizējo situāciju vērtē pozitīvi. Vēlos pateikties visiem, kas palīdzēja piegādāt un izkraut ilgi gaidīto tramvaja vagonu”, atzīmēja S.Batrakovs.


Написать комментарий