Par apkures pieslēgšanu Daugavpils dzīvojamās mājās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā informē DzKSU, dzīvojamām mājām siltuma padeve apkures vajadzībām, tāpat kā pagājušos gados, tiks veikta sekojoši:

1. Ja dzīvojamo māju vecākie ir pilnvaroti no dzīvojamo māju dzīvokļu īpašniekiem uzstādīt apkures pieslēgšanas datumu vai norādīt ārējā gaisa temperatūru, kad ir nepieciešams pieslēgt apkuri, mēs gaidīsim no viņiem iesniegumus. Atgādinām esošai dzīvojamo māju vecāko grupai, ka viņi atbild par savlaicīgu informācijas sniegšanu par apkures pieslēgšanu visai mājai.

2. Ja SIA „DDzKSU” tiks saņemti dzīvokļu īpašnieku kopsapulču protokoli no dzīvokļu īpašniekiem, kuros būs norādīts datums vai ārējā gaisa temperatūra, kad ir nepieciešams pieslēgt apkuri, tas tiks ņemts vērā un apkures ieslēgšana tiks veikta, atbilstoši esošam dokumentam.

3. Ja netiek uzrādīti dokumenti, norādītie 1.punktā un 2.punktā, tad centralizētā apkures pieslēgšana mājai tiks veikta orientējoties uz diennakts vidējo ārējā gaisa temperatūru, bet siltummezgli strādās atbilstoši uzstādītiem režīmiem.

Pievēršam uzmanību, ka nav lietderīgi atlikt apkures ieslēgšanu, siltuma ekonomijas nolūkos. Tas nesniegs iedzīvotājiem ekonomiju, bet gan veicinās dzīvokļu izvēsināšanu, mitruma veidošanos un pats galvenais – pelējuma rašanos. Lai likvidētu šīs parādības, nāksies palielināt siltuma padevi mājai, tādējādi ekonomija no vēlās apkures pieslēgšanas pazudīs.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий