Divu draudzeņu strīds par vīrieti beidzas ar foto seksa saitā

foto: fotokanal.com
foto: fotokanal.com

Tieši šāds nepatīkams incidents skāra Nikiju (24): viņas draudzene (?) savas dusmas apmierināja pavisam mūsdienīgā veidā, proti, Nikijas foto ar visu pavadošo tekstu ievietojot pieaugušo cilvēku iepazīšanās saitā, precīzāk - seksa lapā.

Atriebīgā draudzene varēja gandarīties, jo veselas nedēļas garumā nabaga sievietei nācās cīnīties ar negribētu vīriešu zvaniem un e-pastiem.

Mūsdienu virtualitātē neviens nav pasargāts no savu datu vai pat sava foto publicēšanas internetā bez tieši iesaistītās personas līdzdalības. Šāda nelaime piemeklēja britu sievieti Nikiju, kura jau ilgāku laiku draudzējās ar sievieti vārdā Lorija Bridžesa. Diemžēl draudzība izira pēc strīda par kādu vīrieti. Nekas vairāk par strīdus ābolu gan nav zināms. 

Vēlēdamās atriebties Nikijai, Lorija no viņas personīgā datora paņēma fotogrāfijas un ievietoja tās populārajā tīklā "Adult Friend Finder". Nemaz nepūlēdamās bildi padarīt kaut cik anonīmu, viņa seksa sludinājumam pievienoja arī Nikijas reālo e-pasta adresi un pat telefonu. Sludinājuma teksts galvenokārt saturēja ideju par to, cik ļoti izslāpusi pēc vīrieša ir attēlā redzamā sieviete un ka viņa sēdot vienā knapā apakšveļā un gaidot zvanus no kungiem.

Nepagāja necik ilgs laiks, kā 24 gadus vecās birmingemietes dzīvē sākās terors no nepazīstamu un iepazītiegribošu vīriešu puses. "Es nevaru precīzi pateikt, cik to zvanu bija, bet ļoti daudz, vienlaidus birums," izteicās upuris. Vieglāk bija saskaitīt e-pastus: dienā no vīriešiem pienāca vidēji 40 vēstules. Viņi visi vēlējās seksuālas attiecības ar Nikiju, taču viņa pat nezināja, kā šie vīrieši uzzinājuši viņas datus!

"Lai noskaidrotu, kas notiek, man bija vajadzīgas vairākas dienas. Vēl nedēļa bija vajadzīga, lai policija spētu noskaidrot, kas un kā manu foto un manus datus ievietojis sekssaitā," medijiem sacīja jaunā dāma. Viņa atzīst, ka pirmās aizdomas krita uz bijušo mīļoto, un bija pārsteigta, kad atklājās - adrese, no kuras veiktas darbības iepazīšanās saitā, ir viņas draudzenes Lorijas mājas IP adrese.

Šajā lietā notikusi arī tiesa. Tā 37 gadus vecajai Lorijai piemēroja pantu par identitātes datu zādzību, par ko pienācās sods - gads sabiedriskajos darbos visas sabiedrības labad, kā arī simboliska sāpju nauda savai nu jau bijušajai draudzenei - apmēram 100 lati.

Par to, vai abas draudzenes salīgušas mieru, vai arī joprojām ir kara stāvoklī, informācijas nav.


Написать комментарий