Daugavpils pilsētas domes deputāti apstiprināja lēmumu par prēmijām Skolotāju dienā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

26.septembrī Daugavpils pilsētas domes deputāti galīgi apstiprināja lēmumu par prēmiju piešķiršanu Daugavpils skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem un tehniskiem darbiniekiem.

Minētās prēmijas tiek iedalītas par godu Skolotāju dienai.

Tā būs 30 latu liela prēmija, pēc nodokļu nomaksas darbinieki saņems ap 20 latiem. Kopumā vispārizglītojošo iestāžu darbinieku premēšanai tiks iedalīti aptuveni 105 tūkstoši latu.

Atgādināsim, ka, pirms nedēļas apspriežot minēto jautājumu Finanšu komitejas sēdē, dažiem deputātiem bija radušies jautājumi, vai ir korekti izmaksāt prēmijas arī tehniskiem darbiniekiem. Tomēr Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde palika pie sava viedokļa, ka tehniskie darbinieki, tāpat kā skolotāji, ir vispārizglītojošo iestāžu darbinieki, tādēļ ir pelnījuši saņemt prēmiju.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja jau ziņoja portālam, ka viņa ir pateicīga pašvaldības priekšsēdētājam par šāda rīkojuma izdošanu.

Lēmuma apstiprināšanas gaitā Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes Finanšu un grāmatvedības nodaļas vadītāja Sandra Zelča apliecināja, ka sakarā ar prēmiju izmaksu problēmām nevajadzētu rasties.


Написать комментарий