Apstiprināta Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jaunās Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijas, kuru deputāti apstiprināja 18.septembrī, pirmajā sēdē Vēlēšanu komisijas priekšsēdētājas amatā apstiprināja Annu Kokinu, sekretāra amatā – Raimondu Iliško.

Atgādināsim, ka jaunās Vēlēšanu komisijas sastāvā tika iekļauti Anna Kokina, Joseļs Dunaveckis (darbojās arī iepriekšējā komisijā), Vladimirs Borisovs, Valērijs Makarevičs, Raimonds Iliško, Tatjana Voronova (darbojās arī iepriekšējā komisijā), Biruta Višņevska, Viktorija Zarāne.

Sakarā ar to, ka saskaņā ar Domes lēmumu Vēlēšanu komisiju veido 9, nevis 8 locekļi, bija nolemts noteikt termiņu līdz 20.septemrim, kura laikā pretendenti varēja iesniegt savus pieteikumus. Tomēr 26.septembrī Domes sēdē papildjautājums par devītā komisijas locekļa iecelšanu tika noņemts no dienas kārtības.

Jāatzīmē, ka Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijas iepriekšējais priekšsēdētājs Raimonds Tukišs jaunajā komisijā netika iekļauts.

Anna Kokina ir Daugavpils pilsētas domes personāla speciāliste, pirms kāda laika bija Daugavpils novada domes un Naujenes pagasta vēlēšanu komisiju priekšsēdētāja.


Написать комментарий