«Olimpiskās diena 2013» pasākumos piedalījās 700 Daugavpils skolu piektklasnieku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 27.septembrī, Latvijā notiek tradicionālās „Olimpiskās dienas” pasākumi.

Šogad pasākuma devīze Latvijā ir “Esam sportiska ģimene”, tādēļ Daugavpils Olimpiskajā centrā bija pulcējušies Daugavpils 3., 9., 10., 16.vidusskolu, Vienības pamatskolas, Centra vidusskolas, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas 5.klašu skolēni – kopumā 700 bērni.  

Daugavpils Olimpiskā centra valdes loceklis Uldis Pastars pastāstīja portālam Gorod.lv, ka gatavošanās galvenajam „Olimpiskās dienas” notikumam – rīta vingrošanai, kas plkst.10:00 notika 84 norises vietās visā Latvijā, sākās mēnesi pirms pasākuma. Jāpiebilst, ka rīta vingrošanas komplektu izstrādāja labākie Latvijas sportisti un speciālisti.

Mūsu pilsētas jaunos sportistus sveica Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis, pēc rīta vingrošanas skolēnu priekšā uzstājās sporta deju kluba, taekvondo kluba, mākslinieciskās vingrošanas skolas audzēkņi.

Tāpat skolēni piedalījās dažādās stafetēs un konkursos, daži skolēni pēc tam devās atpakaļ uz skolu, lai piedalītos „Veselības dienā”.

Jāatzīmē, ka pasākumā piedalījās arī brīvprātīgie. Īpašu pateicību rīkotāji izteica saviem sponsoriem, pateicoties kuriem katra „Olimpiskajā dienā 2013” piedalījusies komanda saņēma balvu, savukārt labākā komanda dosies uz hokeja spēli, kas notiks Rīgā.



Написать комментарий