Nimfomāne nogalina savus divus bērnus, kuri traucē doties uz svingeru klubu

foto: motto.net.ua
foto: motto.net.ua

24 gadus vecās vācietes Stefijas Koperes divu mazu bērnu līķus atrada viņas tēvs. 

Stefija ir grupveida seksa varā, un policija sliecas uzskatīt, ka māte bērnus nogalinājusi, jo tie traucējuši pilnvērtīgi nodoties izklaidēm seksa klubā jeb tā dēvētajos svingeru pasākumos.

Par Stefāniju Koperi vēstīja daudzi Vācija un Lielbritānijas mediji pagājušās nedēļas nogalē. Par pamatu ņemot viņas pašas ierakstus "Facebook" vietnē, policija sliecas uzskatīt, ka 24 gadus vecā sieviete savas atvases nogalinājusi seksuālu dziņu motīva vadīta, proti, bērni apgrūtinājuši Koperes iespējas doties uz svingeru klubiem pēc grupveida seksa baudas.

Vāciete patlaban ir arestēta. Viņas viena bērna līķi tēvs atrada pērnā gada novembrī, bet tagad viņš mirušu atrada arī otru savu mazbērnu.  Kopere kopā ar savu tēvu dzīvoja visai palielā saimniecībā Diseldorfas pilsētas pievārtē. Bērna mirstīgās atliekas tēvs atrada otrdien, taču pirmdienas vakarā sieviete pa tiešo no seksa kluba "Kali" rakstīja internetā, ka "mēs te esam trīs jaukas dāmas, bet neviena vīrieša neredzam". Stefānija piebilda, ka doties uz šādu klubu "solo" variantā neesot tik patīkami kā darīt to bariņā.

Policija uzskata, ka abi viņas nu jau mirušie bērni tikuši ieņemti šādās seksuālās izklaidēs, jo nekas nav zināms par mazuļu reālajiem tēviem. Pašas Stefijas tētis mazdēla līķi atrada ietītu rudens lapu kaudzē. Viņš tūdaļ zvanījis policijai, un Stefija Kopere apcietināta savā darba vietā - kādā Diseldorfas tūrisma birojā.

Policijā nimfomāne atzinusies, ka zina, ka bērns ir miris, taču nevarēja paskaidrot iemeslu, kāpēc tā. Pēc psihoterapeitu izvaicāšanas kļuva skaidrs, ka sievietes seksuālās dziņas bijušas pārāk stipras un bērni ar savu eksistenci traucējušas tās realizēt. Kāds Stefijas brālēns izdevumam "Bild" sacījis, ka zinājis par māsīcas ārkārtīgi attīstīto libido: "Viņa bija apsēsta ar svingerošanu. Un man ir aizdomas, ka viņa bijusi stāvoklī daudzkārt vairāk reižu, nekā mums zināms," viņš atklāja.

Konkrētais "Kali" seksa klubs no komentāriem presei par savu klienti gan atturas. Vien atzina, ka sievietēm ieeja klubā ir seškārt lētāka nekā vīriešiem, un nimfomānes šo iespēju nereti izmanto. Tomēr svingerklubs piekritis sadarboties ar policiju, lai noskaidrotu, vai patiešām viņas abu mirušo bērnu tēvi ir kluba klienti.


Написать комментарий