Jaunatnes departaments aicina piedalīties projektu līdzfinansējuma konkursā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No rītdienas, 1.oktobra, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments izsludina jauniešu organizāciju un iniciatīvu grupu aktivitāšu līdzfinansējuma konkursu, kura ietvaros tās varēs saņemt līdzfinansējumu dažādu ideju (publisko pasākumu, interešu grupu pasākumu, vasaras nometņu) īstenošanai.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka konkursa mērķis ir veicināt pilsētas jauniešu nevalstisko organizāciju (NVO) darbību un attīstību, atbalstot Daugavpils pilsētas jauniešu iniciatīvas saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes apstiprināto Koncepciju darbam ar jaunatni Daugavpils pilsētā 2011.-2013.gadam.

Lai piedalītos konkursā, jauniešu organizācijai vai interešu grupai jāaizpilda pieteikuma anketa, pasākuma plāns un tāme. Jāatzīmē, ka projekti tiks pieņemti trijās kategorijās: publiskie pasākumi (kuros tiks iesaistīti vairāk nekā 100 cilvēku), interešu grupu pasākumi (līdz 100 cilvēkiem) un vasaras nometnes.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, konkursā pašvaldības līdzfinansējuma likme tiek noteikta, ņemot vērā pretendenta un pašvaldības līdzfinansējuma proporciju un novērtēšanas rezultātā iegūto punktu skaitu. Viena pretendenta iesniegto projektu skaits nav ierobežots. Par konkursa rezultātiem tiks paziņots individuāli. Projekta pieteikuma oriģināls jāiesniedz Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a, Daugavpilī) vai Informācijas birojā (K.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī).

Jāpiebilst, ka pieteikumi iesniedzami līdz šā gada 1.novembrim. Sīkāka informācija atrodama Jaunatnes departamenta mājas lapā vai zvanot pa tālr.6542230 (Jaunatnes departamenta vadītājs T.Bikovskis).


Написать комментарий