Īsta mīlestība vai ilūzija? Silvija 14 gadus meklē vienu vienīgu reizi satiktu vīrieti…

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pēc romantiski pavadītas nakts tālajā 1999.gadā Silvija Mesa pavadījusi 14 gadus, izmisīgi meklējot VIŅU... 

64 gadus vecā skolotāja nebeidz uzskatīt, ka vīrietis, ar kuru viņai faktiski bija vienas nakts sakars, ir viņas dzīves īstā mīlestība, īstais vīrietis.

Romantiski smeldzīgā stāsta aizsākums meklējams 1999.gadā, kad Spānijas pilsone Silvija Mesa devās uz Edinburgas ikgadējo mākslas festivālu. Tur viņa iepazinās ar vīrieti, kurš uz šo pašu festivālu atceļoja no Anglijas ziemeļaustrumu daļas. Abu starpā uzreiz bijusi jūtama "īpaša saikne", un kaisle vainagojusies ar romantisku nakti Skotijas viesnīcā.

Laikrakstam "Daily Mirror" Silvija no Madrides stāsta: "Starp mums uzreiz uzdzirksteļoja kaut kas liels. Tā bija sajūta, ka pazīstam viens otru jau no aizlaikiem... Mēs uzreiz sadraudzējāmies," stāsta 64 gadus vecā sieviete, kura strādā par skolotāju.

Pēc kopīgi pavadītas nakts abi apmainījušies ar e-pasta adresēm, taču, kad sieviete ieradās savā mītnes zemē, viņa konstatēja, ka lapiņa ar VIŅA adresi ir kaut kur pazudusi, izkritusi no žaketes kabatas! Un visskumjākais - Silvija pat nezināja sava iecerētā vārdu un uzvārdu, vien viņa iesauku - Džordijs...

Silvijai Mesai nebija ne viņa fotogrāfijas, ne vārda, ne īstas pārliecības par pilsētu, kurā dzīvo Džordijs. Nebija nekā, tikai milzīga vēlme atkal satikt vīrieti, ar kuru bija tik pārpasaulīga tuvības un saderības sajūta.

14 gadu laikā, kopš pazaudēja savu mīlestību, viņa iztērējusi tūkstošus ceļojumos uz Lielbritāniju - uz valsts ziemeļaustrumiem un arī ikgadējiem Edinburgas mākslas festivāliem. Katru gadu viņa devās uz festivālu cerībā, ka arī Džordijs varētu būt ieradies. 

"Džordijam bija 52 gadi, viņš bija šķirtenis un izskatījās līdzīgs Braienam Teiloram [BBC Skotijas atzara žurnālists - aut.]," stāsta gadiem mīlošā Silvija. Pagājušajā gadā, kā saka viņa pati, esot izdevies piekļūt mērķim tuvāk kā jebkad:

"Festivāla ietvaros notika pasākums Universitātes hallē. Un viņš gāja man garām, bet diemžēl es par vēlu attapos! Viņš pagāja garām un pazuda pūlī, pēc tam vairs nespēju ļaužu masās Džordiju saskatīt!" Tiesa, nav zināms, vai redzētā persona patiešām bija Silvijas sirdsāķītis, jo, stipri kādu mīlot un gaidot, prāts var izspēlēt jokus, kad... rādās.

Kopš pagājušā gada notikuma Silvija Mesa pat nolīga privātdetektīvi Keitu Koventriju. Izmeklētājas rīcībā nav nekādas informācijas, atskaitot faktu, ka vīrietim tagad varētu būt 66 gadi un viņš ir līdzīgs BBC žurnālistam.

"Jā, šis uzdevums līdzinās adatas meklēšanai siena kaudzē, bet man iepriekš ir izdevies atrast personas, par kurām gandrīz nekas nav zināms," saka detektīve. Viņa ļoti grib palīdzēt Silvijas kundzei atrast reiz pazaudēto mīlestību.


Написать комментарий