Florbols un jautrība Raudas internātpamatskolā 2

foto: ilukste.lv
foto: ilukste.lv

20. septembrī Raudas internātpamatskolā valdīja sportisks gars un priecīgs satraukums.

Skolēni ar nepacietību gaidīja viesus no KPMG Baltics SIA.

Kā informē Ilūkstes novada portāls, KPMG Baltics SIA ir biznesa konsultāciju kompānija, kas jau vairākus gadus sniedz savus pakalpojumus Latvijā. Raudas internātpamatskolai KPMG Baltics darbinieki ir kļuvuši par labiem draugiem un sadarbības partneriem. Arī šoreiz atkalredzēšanās priekam sekoja vairāki pārsteigumi.

Skolā viesojās florbola komandas dalībnieki no „RTU/Inspecta”-Jānis Jansons, Andris Blumbahs, Oskars Fīrmanis un Toms Rutkis. Florbols ir viena no iecienītākajām sporta spēlēm mūsu skolā, tāpēc skolēni bija ieinteresēti trenēties pie īstiem profesionāļiem. „RTU/Inspecta” ir divkārtējie Latvijas čempioni (2009/2010 un 2010/2011), bronzas medaļas ieguvēji 2012/2013, EiroFloorball Cup 2011 uzvarētāji, kā arī Floorball Champions Cup 2012 dalībnieki. Florbola izlases puiši ne tikai iepazīstināja skolēnus ar florbola spēlēšanas īpatnībām, bet arī parādīja dažādus vingrinājumus, kas palīdz iesildīties spēlei. Ikvienam bija iespēja iemācīties vismaz vienu metienu veidu, lai pārsteigtu vārtsargu nesagatavotu. Pēc iesildīšanās tika sarīkotas īstas florbola sacensības. Emocijas un cīņas spars sita augstu vilni. Dāvanā skola saņēma profesionālu florbola ekipējumu – nūjas, aizsargķiveres un aizsargvestes.

Skolēniem, kuri interesējas par ielu vingrošanu, bija iespēja trenēties kopā ar Kristapu Vildi un Gustavu Gedrovicu. Kristaps Vilde ir aktīvs jaunietis, kurš jau vairākus gadus savu enerģiju un brīvo laiku velta ielu vingrošanai. Kristaps ir nodibinājis savu ielu vingrošanas komandu „Team Limitless”. Viņa mērķis ir iedvesmot citus jauniešus un popularizēt ielu vingrošanu gan Latvijā, gan ārpus tās. Skolēni nodemonstrēja labu sportisko sagatavotību un atzina, ka ielu vingrošana ir iespēja labi pavadīt brīvo laiku kopā ar draugiem, kā arī uzlabot savu fizisko formu.

Mūzikas cienītājiem bija iespēja dziedāt un apgūt ģitārspēli kopā ar muzikālu puisi Edgaru Voļski.

Rīgas Stradiņa universitātes studentes Žanna un Ieva, kā arī Iveta Dūma piedāvāja meklēt apslēpto mantu. Bagātību meklētāju uzdevums bija, sekojot norādījumiem kartē, atrast piecus dārgakmeņus.

Visas dienas garumā skolā valdīja jautrība un pozitīva atmosfēra.

Raudas internātpamatskolas direktors A. Vēvers izsaka pateicību KPMG Baltics SIA darbiniekiem Baibai Ozoliņai, Ivetai Zepai, Innai Kuzminai, Guntai Nalivaiko, Līgai Treilonei, Sanitai Vecā, Marinai Vancānei- Grāvītei, kā arī Voļsku ģimenei par atsaucību, sadarbību, palīdzību mūsu skolas bērniem. Personīgs paldies par florbola inventāru, kurš noderēs gatavojoties LSO Latgales zonas speciālo skolu sacensībām florbolā Antūžos.

Skolas medmāsa saka lielu paldies par medikamentiem, kurus atveda ciemiņi, jo ikdienas darbā tie ir tik nepieciešami.

Skolas draudzīgā saime draugiem no KPMG novēl būt optimistiem, rast iespēju realizēt visas radošās ieceres un saglabāt ticību brīnumiem!



Написать комментарий

loti forsi bija ka Kpmg atbrauca

loti forsi bija ka Kpmg atbrauca artursm

zel ka direktors andrejs aizgaja no darba bij forsi ar vinu

Написать комментарий