Daugavpils novada dome aicina ierosināt kandidātus balvai «Gada cilvēks»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Astoto reizi svinīgā pasākuma gaitā Daugavpils novada dome suminās talantīgākos, čaklākos novada iedzīvotājus, kuri darbojas sava novada labā.

Sākot ar 1.oktobri, Daugavpils novada dome aicina izvirzīt pretendentus, kuri ir cienīgi tikt apbalvoti ar balvu „Gada cilvēks”.

Līdz šā gada 15.oktobrim novada iedzīvotāji tiek aicināti izvirzīt cilvēkus, kuri ir pelnījuši atzinību par ieguldījumu novada attīstībā, pašvaldības un valsts pārvaldes darbā, veselības aizsardzībā, kultūrā, izglītībā, zinātnē, sociālajā aprūpē, uzņēmējdarbībā, sportā un sabiedriskajā darbā.

Ja jūs pazīstat kādu, kas ir cienīgs saņemt „Gada cilvēka” balvu, droši piesakiet viņu apbalvošanai. Pieteikumus adresējiet Daugavpils novada domes Apbalvošanas komisijai, iesniedzot papīra veidā Daugavpils novada domes personāla daļā (27.kab., Rīgas iela 2, Daugavpils) un elektroniski uz e-pastu jolita.zubcova@dnd.lv. Tālr. uzziņām - 65476834.

Atgādināsim, ka pērn labākie no labākajiem tika noteikti piecās nominācijās: „Izglītība”, „Uzņēmējdarbība”, „Kultūra”, „Sports”, „Sabiedriskā darbība”. Atzinības raksti tika pasniegti Špoģu vidusskolas direktoram Jānim Belkovskism, SIA „Dubiki”, Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” pasniedzējai, māksliniecei Silvijai Veronikai Linartei, divkārtējam Sporta meistaram grieķu – romiešu cīņā un svarbumbu sportā, tehnisko zinātņu doktoram Vladislavam Petrovam un Līksnas draudzes prāvestam Jānim Smirnovam.


Написать комментарий