Daugavpils pedagogi prezentēja savus vaļaspriekus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tiek uzskatīts, ka talantīgs cilvēks ir talantīgs it visā. Šos vārdus var teikt par neparastās izstādes, kas 1.oktobrī tika atklāta Kultūras pilī, dalībniekiem.

Nedēļas garumā visi Kultūras pils apmeklētāji var apskatīt Daugavpils pedagogu darbus, jāatzīmē, ka pedagogi paspēj ne tikai izglītot bērnus, bet arī nodoties vaļaspriekiem.

Vairāk nekā 30 vispārizglītojošo skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogu apliecināja, ka visas dzīves garumā jāapgūst kaut kas jauns. Mājturības skolotāji šajā izstādē ir mazākumā, bet daudzus darbus piedāvā sākumskolas, bioloģijas, vēstures, ģeogrāfijas, mūzikas, franču valodas skolotāji un pirmsskolas izglītības iestāžu audzinātājas.

Izstādē ir apskatāmi dažāda veida adījumi un tamborējumi, gleznas no pērlītēm, filca, papīra, smiltīm un gliemežvākiem, rotaslietas un bižutērija, lelles, koka rotaļlietas.

Atklājot šo neparasto izstādi, Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova apsveica pedagogus gaidāmajā Skolotāju dienā, pateicās par atsaucību un radošumu, novēlēja panākumus profesijā un dzīvē. Izstādes dalībniekiem uzdāvināja puķes, sadzīvē nepieciešamās lietas, tradicionālos diplomus.

Pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis pievienojās apsveikumiem un pateicās skolotājiem, kuri, neskatoties uz smagu darbu un nogurumu, atrod laiku pievērsties dažādiem hobijiem.

13.vidusskolas skolotāja Tatjana Kovaļevska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka pēdējā laikā apgūst jaunas prasmes – mācās izgatavot lelles. Pēc viņas vārdiem, tas nemaz nav grūti, turklāt savus darbus viņa parasti dāvina draugiem un kolēģiem.

Cerams, ka arī nākotnē tiks rīkotas šāda veida izstādes. Pedagogu vaļasprieku izstāde Kultūras pils foajē ir apskatāma līdz 11.oktobrim.



Написать комментарий