Atšķirībā no pilsētas Daugavpils novada pedagogi Skolotāju dienā prēmijas nesaņems

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka septembra beigās Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu par Daugavpils pilsētas skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogu un tehnisko darbinieku premēšanu par godu Skolotāju dienai.

Tāpat šodien, 2.oktobrī, Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde apbalvos ar Goda rakstiem vairāk nekā 200 pilsētas pedagogus, kuri 2012./2013.m.g. laikā dāsni dalījušies savā pieredzē ar kolēģiem.

Tomēr Daugavpils novada 115 pedagogi šogad šāda veida pasākumā nepiedalīsies, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils novada Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša.

Augstākminēto apstiprināja arī novada domes izpilddirektore Vanda Kezika, kura atzīmēja, ka pastāv īpašais fonds, kuru skolu vadītāji izmanto pēc saviem ieskatiem, un izskatās, ka pedagogu prēmijas nešķita svarīgas novada izglītības iestāžu veiksmīgās darbības nodrošināšanā.

Neskatoties uz minēto, katrā Daugavpils novada skolā norisināsies Skolotāju dienai veltītie pasākumi, bet izglītības jomas labākie darbinieki var tikt izvirzīti balvas „Gada cilvēks” saņemšanai, kura tiks pasniegta Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas gadadienas priekšvakarā.


Написать комментарий