Ludzā atklāta pirms diviem gadiem pastrādāta slepkavība

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms pāris dienām Ludzas iecirkņa policijas darbinieki aizturējuši divas personas aizdomās par kāda vīrieša nonāvēšanu, kurš divus gadus skaitījās kā bezvēsts pazudušais, informē Valsts policijas preses dienests.

Turpinot pazudušā vīrieša meklēšanas pasākumus, kurš pēdējo reizi bija redzēts 2011.gada septembrī Ludzas pilsētā, policijas darbinieki noskaidroja un uz aizdomu pamata aizturēja divus 1990. un 1992.gadā dzimušus vīriešus. Agrāk abi saukti pie kriminālatbildības, bet vecākais no tiem sodu bija izcietis ieslodzījumā.

Veicot aizturēto personu pārbaudi un citus operatīvus pasākumus meklēšanas lietas ietvaros, tika noskaidrots, ka 2011.gada 25.septembrī kopīgas alkohola lietošanas laikā uz greizsirdības pamata starp personām izcēlies konflikts, kura rezultātā cietušais bijis nonāvēts, sākumā nodarot viņam smagus miesas bojājumus ar cirvi pēc kā nožņaudza. Lai slēptu sevišķi smaga nozieguma pēdas, aizdomās turētie apraka nonāvēta vīrieša līķi kādā piemājas šķūnī Ludzā.

Kriminālprocess turpinās pēc Krimināllikuma 12.nodaļas „Nonāvēšana”. Tuvākajā laikā kriminālprocess tiks pārkvalificēts pēc konkrētā Krimināllikuma panta. Notiek izmeklēšana.


Написать комментарий