A.Gržibovskis: Ceru, ka tieši deputāti izlems, vai reformas izglītības jomā ir nepieciešamas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils 15.vidusskolas direktors Anatolijs Gržibovskis, kurš bija deleģēts organizēt pilsētas mēra rīkojuma par darba grupas izveidošanu un Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes reformu apspriešanu, paziņoja portālam Gorod.lv, ka Direktoru padome pagaidām neesot saņēmusi pašvaldības rakstveida atbildi par rīkojuma koriģēšanu.

Anatolijs Gržibovskis atzīmēja, ka Direktoru padome esot rakstveida griezusies pašvaldībā ar lūgumu koriģēt rīkojumu un darba grupā iekļaut Padomes pārstāvjus, un saskaņā ar likumu divu nedēļu laikā gaida rakstveida atbildi.

Tā pagaidām nav saņemta, tādēļ nav zināms, kas no Direktoru padomes ierosinātajiem kandidātiem tiks iekļauts darba grupā un kāds būs jauns formulējums.

„Esam piedāvājuši iekļaut darba grupā Ivaru Šķinču un Vitāliju Azareviču. Viņi ir piedalījušies izglītības pārvaldes reorganizācijas procesā, tādēļ varēs palīdzēt darba grupai objektīvāk izvērtēt reorganizācijas rezultātus un iesniegt tos izskatīšanai Domes sēdē.

Prieks, ka dialogs ar pilsētas vadību bija veiksmīgs, un mūsu viedoklis tika uzklausīts. Cerams, ka rīkojums tiks koriģēts, un lēmumu par reformu veikšanu pieņems nevis darba grupa, bet deputāti”.

 


Написать комментарий